طريقة عمل عصير بريو بالبن
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل عصير بريو بالبن
# الكمية تكفي: 6 أشخاص
# وقت التحضير: 10 دقائق
# المقادير: علبة بوريو جامبو ب 4 جنيه
حليب بخيره( كيسين نص كيلو او كيس كيلو ) يعني كيلو لبن
(ممكن يتعمل بالحليب العادي بعد ما يتغلى ويبرد ويتلج ف الفريزر بس يستحسن بخيره لان طعمه بيكون احلى)
كوباية سكــــر ( حسب الرغبه ممكن يقل شوية عن كدا انا بحب السكر زيادة )
# التحضير: 1-نضع اللبن في الفريزر فتره طويلة قوي ويبقى بدأ يظهر فيه قطع تلج وكمان مسقعين البسكويت عشان يطلع منعش
ومايمنعش تجيبو نص قالب تلج ويتحط معاه
2-نحط علبه البسكويت بسكوته بسكوته تتكسر نصين ولو حطينا تلج نزود كمان 3 بسكوتات عشان ميكونش خفيف
3-ونفتح الخلاط ونسيبه يسيح السكر شوية وكمان البسكويت يتخلط كويس قوي
4-وبعدين نقلبه بالمعلقه عشان البسكويت بيطلع فوق الوش وبيفضل اللبن تحت ...
5-وبعدين نصب فى كوبايه وياريت لو في شاليموو عشان الى يشرب يقلب كل شوية
# وقت التحضير: 10 دقائق
# المقادير: علبة بوريو جامبو ب 4 جنيه
حليب بخيره( كيسين نص كيلو او كيس كيلو ) يعني كيلو لبن
(ممكن يتعمل بالحليب العادي بعد ما يتغلى ويبرد ويتلج ف الفريزر بس يستحسن بخيره لان طعمه بيكون احلى)
كوباية سكــــر ( حسب الرغبه ممكن يقل شوية عن كدا انا بحب السكر زيادة )
# التحضير: 1-نضع اللبن في الفريزر فتره طويلة قوي ويبقى بدأ يظهر فيه قطع تلج وكمان مسقعين البسكويت عشان يطلع منعش
ومايمنعش تجيبو نص قالب تلج ويتحط معاه
2-نحط علبه البسكويت بسكوته بسكوته تتكسر نصين ولو حطينا تلج نزود كمان 3 بسكوتات عشان ميكونش خفيف
3-ونفتح الخلاط ونسيبه يسيح السكر شوية وكمان البسكويت يتخلط كويس قوي
4-وبعدين نقلبه بالمعلقه عشان البسكويت بيطلع فوق الوش وبيفضل اللبن تحت ...
5-وبعدين نصب فى كوبايه وياريت لو في شاليموو عشان الى يشرب يقلب كل شوية
زكريا محمد وحيد- عدد المساهمات : 1167
تاريخ التسجيل : 16/10/2010
العمر : 74
الموقع : العباسيه القاهره
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل الكبسة باللحم
» طريقة عمل الكانيلونى
» طريقة عمل الكبيبه
» طريقة حمص الشام (الحلابسة )
» طريقة عمل الدونات
» طريقة عمل الكانيلونى
» طريقة عمل الكبيبه
» طريقة حمص الشام (الحلابسة )
» طريقة عمل الدونات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى